High tea in Friesland en Groningen

High tea

In het Westerkwartier, een landstreek in de provincie Groningen, kun je naar hartenlust fietsen en wandelen. Voor een stop tijdens de wandel- of fietstocht kun je bij ons even helemaal tot rust komen onder het genot van een kopje thee. Ook kun je bij ons genieten van een heerlijke High Tea. In de schaduwrijke tuin staan een aantal gezellige zitjes. In onze theewinkel verkopen we naast ons uitgebreide assortiment theeën ook leuke cadeauartikelen.

 

High Tea

Hoewel een High Tea van origine in Engeland als maaltijd was bedoeld, is de Nederlandse versie veel leuker! Gezellig met een groep dames genieten van de lekkerste theeën (die jullie zelf uitzoeken), huisgemaakte hapjes en prosecco. De High Tea kan het gehele jaar door worden gereserveerd. In de zomer is er voldoende (schaduw) ruimte in de prachtige tuin en in de winter kun je lekker genieten bij de houtkachel. Voor de High Tea geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 16 personen. Wil je genieten van een High Tea dan graag minimaal 3 dagen van te voren reserveren.

 

In de Theetuin of bij de open haard

We hebben een ruim opgezette theetuin waar je je heerlijk terug kunt trekken onder het genot van een kopje thee. Proef de gemoedelijke, landelijke sfeer van onze theetuin. Neemt u er gewoon even één van de tijdschriften bij die voor u klaar liggen. Onze theetuin is dé ideale locatie om even lekker tot rust te komen. Laat het weer het niet toe om buiten te zitten, geen probleem. Naast onze theewinkel hebben we een knusse ruimte ingericht waar je optimaal kunt genieten van je High Tea, ook met grotere groepen. Is het te koud, dan steken we het haardvuur aan. Het is dus ook mogelijk om in de herfst en wintermaanden van een heerlijke High Tea te genieten.

Wilt u echt eens bijzonder genieten, neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen, langs te komen in de winkel of door te bellen.Wilt u genieten van een High tea dan graag minimaal 3 dagen van te voren reserveren.

 

Een High Tea kost € 18,50 per persoon. Voor meer informatie of het reserveren van een datum, kun je onderstaande contactformulier invullen of bellen via 0512 – 36 38 92.