Heel leuk winkeltje, zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse, die enthousiast over de verschillende thee soorten kan vertellen. Erg deskundig. En de thee is natuurlijk lekker!

Marina van der Ploeg / via Google

We hebben erg lekkere thee gedronken voor een leuk prijsje. Mevrouw weet erg veel van thee en heeft leuke hebbedingen in haar winkel. Zeer zeker een aanrader.

Mikko Games / Via Google

Gister een heerlijke high tea gehad. Alles is zelf gemaakt en het smaakte heerlijk! Ik kom zeker nog eens terug!

Alie Reitsema / Via Facebook
EEN WINTER- OF ZOMER HIGH TEA

We hebben een ruim opgezette theetuin waar je je heerlijk terug kunt trekken onder het genot van een kopje thee. Proef de gemoedelijke, landelijke sfeer van onze theetuin. Neemt u er gewoon even één van de tijdschriften bij die voor u klaar liggen. Onze theetuin is dé ideale locatie om even lekker tot rust te komen. Laat het weer het niet toe om buiten te zitten, geen probleem.

Naast onze theewinkel hebben we een knusse ruimte ingericht waar je optimaal kunt genieten van je High Tea, ook met grotere groepen. Is het te koud, dan steken we het haardvuur aan. Het is dus ook mogelijk om in de herfst en wintermaanden van een heerlijke High Tea te genieten.

Een high tea kost € 18.50,- p.p. en is te reserveren vanaf 6 personen en vanaf 14.30 uur 's middags. Voor vragen of reserveringen, vul het formulier in of bel ons op 0512 - 363 892
RESERVEER JE HIGH TEA VIA DIT FORMULIER