Fairs

Met de theewinkel staat wij regelmatig op fairs. Hiervoor beschikken wij over een eigen stand.

Deze stand heeft een lengte van ongeveer 4 meter en is opgebouwd uit twee kasten waarin de los verpakte thee staat en een tafel. Op de tafel staat nog een kleine kast. Het geheel wordt afgewerkt met rose/ witte en zwarte kleden. Dit geheel kan nog worden uitgebreid met 3 sta- tafels, welke worden gebruikt voor een theeproeverij.
Bij een theeproeverij kunnen de klanten maximaal zes verschillende thee smaken proeven.
Deze thee komt in theepotten op de sta- tafels te staan. Op de theepotten staat de naam van de thee die in de betreffende theepot zit. Men kan zelf een thee uitzoeken om te proeven. Voor een theeproeverij binnen uw bedrijf willen wij graag kunnen beschikken over water en een stopcontact.

Voor onze thee is het noodzakelijk dat deze droog blijft, bij slecht weer is het dus voor ons onmogelijk om bij een buitenevenement aanwezig te zijn.

Mocht u meer informatie wensen dan kunt u altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen.

 

 

 Woensdag 22 november  X-MAS Shopping Night 2017

Kom gezellig op woensdag 22 november van 19:00 uur t/m 22:00 uur naar de X-MAS Shopping Night  bij Life and Garden Hubo Tjoelker.  De Wending 14 Opende. Een mooie voorbereiding voor de kerstdagen met lekkere hapjes, mooie kleding, gezellige proeverijen, leuke decoratie enz……. Entree is gratis.