Theewinkel

In de theewinkel vindt u los verpakte thee. Dit is thee van verse, grove en gezonde thee bladeren die voor de losse theesoorten gebruikt worden. Met de nadruk op vers en gezond want dit zijn twee dingen die niet terug worden gevonden in theezakjes. Als u gebruik maakt van theezakjes zal het zetten van thee voor u snel en gemakkelijk gaan. Echter betaalt u voor het gemak van theezakjes wel een prijs. En hiermee wordt niet de winkelprijs bedoeld, maar de prijs van kwaliteit.

De thee bladeren die in theezakjes terecht komen zijn van veel lagere kwaliteit als de thee bladeren die voor losse thee gebruikt worden. Bladeren die in theezakjes zitten worden ook wel Tea Dust genoemd. Tea Dust is de laagste kwaliteit en is eigenlijk een rest product van losse thee bladeren van hoge kwaliteit.

Update reconstructie Scheiding.

De sloopwerkzaamheden aan dit deel van de Scheiding zijn inmiddels klaar. De grondwerkzaamheden zullen door Provincie Fryslân binnenkort worden aangepakt. Daarna wordt de grond aangevuld en kunnen we beginnen met de beplanting. De oprit is inmiddels voorzien van een laag gebroken asfalt en de parkeervakken zijn klaar. 

De openingstijden voor deze week zijn als volgt

  • Maandag  04 december – zijn wij gesloten
  • Dinsdag 05 december– zijn wij gesloten 
  • Woensdag 06 december – 13:00 tot 17:00 uur  
  • Donderdag 07 december – 13:00 tot 17:00 uur
  • Vrijdag 08 december  – 13:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag 09 december – 10:00 tot 17:00 uur 

Impressie van de winkel