Theeproeverij op de Woon- en Lifestyle Beurs!

Theeproeverij

Gemiddelde leestijd: 1 minuut en 45 seconden

Woon- en Lifestyle Beurs in Surhuisterveen

Op 22 tot en met 24 oktober werd in de Lantearne te Surhuisterveen de Woon- en Lifestylebeurs georganiseerd. Een evenement waar het deelnemersveld door veel verschillende ondernemers vanuit én rond Surhuisterveen werd vertegenwoordigt. Wij mochten gelukkig ook aanwezig zijn tijdens dit gezellige, drie daagse evenement.

Theeproeverij

Tijdens de beurs hebben we drie verschillende theeën mogen laten proeven, waaronder Winterdroom, Chocolade Truffel en natuurlijk de all time favorite: Lemon Love.

We hebben de aanwezigen gevraagd of ze de verschillen wisten tussen de welbekende slingerthee die je in de supermarkt haalt en de losse thee die wij aanbieden. Meer dan eens bleek dat er geen benul was van wat nu echt het verschil is. Dit hebben we gelukkig ruimschoots goed kunnen maken door deze theeproeverij!

Naast geur, smaak en gezondheid (dit heeft de Keuringsdienst van Waren al eens onderzocht) heeft de thee veel meer ruimte om zich te ontvouwen, om zo tot een optimale smaaksensatie te komen! Een ander leuk bijkomend voordeel is dat het helemaal niet duurder is dan de supermarkt thee, in vele gevallen is het zelfs goedkoper…

Zelf proberen?

Wil jij ook eens graag een theeproeverij of een high tea meemaken? Of ben je opzoek naar een origineel cadeau -beide zijn namelijk erg leuk om weg te geven als cadeau! Een theeproeverij of high tea is niet alleen voor in de zomer, ook in de wintermaanden ben je van harte welkom in onze winkel. We hebben een leuke, gezellige ruimte gecreëerd waar je met een paar vrienden (maar natuurlijk ook met meerdere vrienden – tot een maximum van 16 personen) kunt genieten van de lekkerste smaken thee; die je zelf ook nog eens kunt uitzoeken! Last van de kou tijdens deze gure wintermaanden zul je niet hebben, het haardvuur doen we ruim van te voren aan ;).

Een high tea of een theeproeverij is uitsluitend op afspraak. Aangezien er diverse huisgemaakte hapjes voor je worden klaargemaakt is het ook handig om aan te geven of er bepaalde voorkeuren zijn qua allergenen.

Neem snel contact met ons op!